Садна градина

Не се плашете да најдете соодветна парцела во вашиот двор, едноставно започнете во садна градина-контејнер и засадете каде и да сакате. Плус на овој начин можете да се осигурате дека почвата е плодна и лесно спречува плевел!

Постои поголема веројатност да го следите вашето градинарство ако вашата градина со контејнер е во близина на задната врата или прозорецот што често го користите. Прво започнете на мал дел, а потоа работете до поголема градина.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s